Barça

El Tottenham i el PSV, sense xarxa

Grup B. A tots dos sols els val vèncer per continuar amb opcions de jugar els vuitens

TOTTENHAM PSV EINDHOVEN

TOTTENHAM:Worm; Trippier, Davinson Sánchez, Alderweireld, Davies; Winks, Dembélé; Eriksen, Dele Alli, Son i Harry Kane. Baixes: Vertonghen, Dier, Rose, Wanyama (lesionats) i Lloris (sancionat).PSV:Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Hendrix; Lozano, Pereiro, Malen i De Jong. Baixes: Thomas (lesionat).ÀRBITRE:Ivan Kružliak (eslovac).ESTADI:Wembley (90.000 espect.).HORA:21 h (Mov. Liga de Campeones).

Amb només un punt, el Tottenham i el PSV es juguen aquesta nit l’última oportunitat de continuar vius en la Champions, perquè el perdedor quedarà fora, mentre que un empat sentenciaria tots dos a haver-se de conformar amb lluitar per disputar l’Europa League. La pressió, doncs, és per al Tottenham, que en teoria devia d’haver estat l’acompanyant del Barça en els vuitens, i que ara es veu amb l’aigua al coll i amb una allau de baixes, perquè Pochettino no pot disposar ni del sancionat Lloris ni dels lesionats Vertonghen, Dier, Rose i Wanyama. Dembélé, a més, arriba tocat. El PSV, que en un principi partia com a ventafocs, es juga el dret de continuar somiant, i a Eindhoven ja va demostrar que no es rendeix fàcilment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)