Barça

Dembélé es guanya la confiança del tècnic i l’estima del públic

Reconegut. El seu nom va ser corejat en més d’una ocasió per l’afició del Camp Nou

Ousmane Dembélé està aconseguint redreçar la seva situació dins l’equip a còpia d’actuacions solvents i de compromís damunt la gespa. Decisiu al Wanda Metropolitano amb el gol de l’empat a les acaballes del partit, contra el Vila-real va tornar a ser titular, igual que contra el PSV. Sense Luis Suárez, Valverde ha decidit que sigui ell el tercer home en atac al costat de Leo Messi i Coutinho.

I Dembélé no va defraudar. De fet, es pot afirmar que va ser el davanter més actiu de tots tres i es va convertir en un autèntic punyal per la banda dreta. Va fer anar de corcoll Pedraza amb les seves cavalcades per la banda i les seves fintes. Va assistir Piqué en el gol que va obrir la llauna i també va provar el xut en diverses ocasions, sobretot en el primer temps. Valverde el va premiar fent-lo jugar tot el partit i l’afició del Camp Nou va corejar el seu nom en més d’una ocasió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)