Barça

Aleñà s’estrena a la lliga amb una gran definició

Connexió. El mataroní fa el seu primer gol en el campionat en superar Asenjo amb una rematada picada després d’una assistència perfecta de Messi

I Carles Aleñà, per fi, va poder córrer cap al córner, somriure i besar l’escut, després d’aprofitar una passada meravellosa a l’espai de Messi per superar Asenjo amb una gran definició, en picar la pilota per damunt del porter del Vila-real. “Marcar al Camp Nou i després d’una assistència de Messi és un somni fet realitat”, va afirmar després del partit el migcampista maresmenc, que ahir tot just va disputar la seva tercera estoneta amb el primer equip de la temporada, després d’un estiu marcat per la greu lesió que el va deixar sense poder fer la pretemporada amb els que havien de ser els seus nous companys. I és que Aleñà es va guanyar una plaça en el primer equip després de signar una campanya descomunal amb el Barça B. El premi, però, va durar pocs dies, en veure’s en la infermeria, el que va provocar que la direcció esportiva decidís que el migcampista encetés la nova temporada una altra vegada amb el filial, per agafar ritme competitiu. “És millor que Aleñà vagi amb el Barça B si no ho pot fer amb el primer equip”, va afirmar al setembre Valverde, que tot i així va deixar ben clar que comptava amb ell.

Després de rebre l’alta mèdica al setembre i de disputar set partits amb el filial, en què va fer tres gols, Aleñà va gaudir d’una primera oportunitat contra la Cultural, en què va jugar 57 minuts. Tot seguit es va quedar a la banqueta en els duels contra el Rayo i l’Inter, per després disputar els primers minuts en la lliga contra el Betis, un petit tast que ahir va tornar a repetir, en entrar al rectangle de joc per Arturo Vidal. Van ser només 20 minuts, en que Aleñà va contribuir a mantenir la possessió contra un Vila-real cada vegada més obert per mirar d’assolir l’empat. Finalment, però, qui va acabar marcant va ser el Barça, en una acció fantàstica entre Messi i Aleñà. I el mataroní, és clar, va tornar a somriure. Sembla que el túnel ja ha passat de llarg.

GUANYA RITME

El maresmenc, que va entrar per Arturo Vidal, va disputar els darrers 20 minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)