Barça

Bartomeu glossa la figura de Núñez en una carta pública

Barça. El president del Barça agraeix el llegat de qui va ocupar el seu lloc entre els anys 1.978 i 2.000

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu ha volgut recordar la figura de Josep Lluís Núñez amb una carta pública en la qual ha glossat la figura de qui va ocupar el seu càrrec entre 1.978 i 2.000, mort avui a l’edat de 87 anys. Bartomeu considera que Núñez “va canviar la fesomia” del Barça” i destaca que, quan va arribar a la presidència, “va trobar un club que vivía moments difícils, des de molts punts de vista”.

El màxim mandatari barcelonista destaca que la “obsessió” pel projecte d’un Barça triomfant, va empènyer Núñez a “implementar un nou concepte de gestió, que és la base del Barça d’avui”. Segons Josep Maria Bartomeu, el seu predecessor “va elevar a la categoria de notícia la gestió de l’entitat” i va ser “el primer que va tenir clar que els clubs havien de cobrar pels drets audiovisuals del futbol”.

El salt patrimonial que va fer el FC Barcelona sota la presidència de Josep Lluís Núñez, amb l’ampliació del Camp Nou, la construcció del Mini i de la Masía, és un fet que també subratlla Bartomeu en la seva carta pública. Així com el tarannà poliesportiu de Núñez i els fets més destacables que va viure el Barça durant el seu mandat: “Va ser, sobretot, el president que va encapçalar aquell desplaçament de 30.000 culers a la final de la Recopa del 79 a Basilea, i el de la nostra primera Copa d’Europa, aquella del 1992 a Wembley, amb Johan Cruyff a la banqueta, i el Dream Team sobre la gespa. Sota el seu mandat, el Barça va renovar la seva mentalitat per situar-se, definitivament, com un club guanyador, ja no només al món del futbol, sinó en tots els altres esports professionals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)