Barça

El Barça nega tenir cap acord amb Rabiot però reconeix contactes amb el PSG

Comunicat. El club blaugrana confirma l’interès pel migcampista francès i haver contactat “amb el PSG el passat mes d’agost i ara fa una setmana” però manifesta que “no ha incomplert cap normativa”

A través d’un comunicat, i davant les informacions aparegudes a França, el Barça ha negat oficialment que tingui cap tipus d’acord amb el jugador del PSG Adrien Rabiot, que acaba contracte a final de temporada, tot i que sí reconeix contactes amb el club parisenc, “el passat mes d’agost i ara fa una setmana”. El Barça manifesta oficialment que “no ha incomplert cap normativa referent al fitxatge del jugador del PSG” i també assegura que “els contactes es van produir amb els responsables esportius del PSG”. En el comunicat, el club blaugrana també deixa clar que “sempre ha volgut treballar des de la màxima transparència amb el PSG i amb qualsevol altre club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)