Barça

Atac infructífer, 39 duels després

Pólvora mullada. El Barça no es quedava sense veure porteria des del partit de Roma (3-0)

Feia 39 partits oficials que el Barça de Valverde no tornava als vestidors sense haver marcat ni un sol gol. L’última vegada va ser el terrorífic duel de Roma (3-0), la nit en què el Barça es va acomiadar contra tot pronòstic de la lliga de campions passada. Després de la desfeta, els blaugrana van tancar la temporada marcant en els últims vuit partits, i havien mantingut la ratxa en tota la primera part de l’actual campanya, en què el Barça havia perforat les xarxes rivals en els 31 partits que havia disputat. Ahir, però, amb Luis Suárez i Coutinho a la banqueta, Messi a Barcelona i Dembélé a la infermeria, la pólvora es va assecar de sobte, un zero en el marcador molt negatiu tractant-se de l’anada d’una eliminatòria, ja que ara els blaugrana hauran de golejar el Sevilla en la tornada i, a més, mirar de deixar la seva porteria intacta.

Molt poc perill

Més enllà de marcar o no algun gol, el més preocupant del partit d’ahir va ser l’escassa capacitat del Barça d’acostar-se amb perill a la porteria de Juan Soriano, que no va haver d’actuar fins ben entrada la segona meitat, i va ser en un xut llunyà de Rakitic. Abans, en el primer temps, Malcom va fallar tot sol davant del porter, en la que va ser la millor oportunitat del Barça en tot el partit. Ja a les acaballes, i amb Luis Suárez i Coutinho ja en escena, l’uruguaià ho va intentar amb un xut encreuat, mentre que el brasiler, des de dins de l’àrea, no va encertar a l’hora d’engaltar correctament un xut dels seus, el que va provocar que la pilota sortís per damunt del travesser. Al Barça, doncs, no li queda més remei que canviar el seu bagatge ofensiu en la tornada, i amb una pluja de gols, si no vol veure com una altra vegada es queda fora d’una competició amb eliminatòries per no haver estat capaç de marcar un gol en el partit en què actua com a visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)