Barça

L’Atlético guanya i ajorna el títol de lliga del Barça

La lliga. Els de Simeone derroten el València (3-2) i segueixen a nou punts dels blaugrana, que seran campions dissabte si guanyen el Llevant o si els madrilenys perden abans amb el Valladolid

El títol de lliga haurà d’esperar. Com a mínim fins dissabte. Necessitava el Barça que l’Atlético de Madrid perdés en el Wanda Metropolitano contra el València, però els de Diego Simeone han aconseguit una disputada victòria contra els de Marcelino (3-2) en un gran partit de futbol i ajornar d’aquesta manera la celebració de la 26a lliga blaugrana de la història, la vuitena en els últims onze anys, la desena en els últims quinze. Els gols de l’Atlético de Madrid els han fet Morata, Griezmann i Correa. El València havia empatat dues vegades amb gols de Gameiro i Parejo, de penal.

Amb dotze punts en disputa, el Barça té un avantatge de nou punts sobre l’Atlético de Madrid més el goal average. Els d’Ernesto Valverde seran campions dissabte si guanyen el Llevant al Camp Nou. Ho podrien ser abans si l’Atlético de Madrid perd el seu partit. Juga a un quart de cinc de la tarda contra el Valladolid al Wanda Metropolitano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)