Barça

Arthur Melo s’estrena com a golejador

Doble estrena. El brasiler, que va ser dels últims de tornar de les vacances, també va jugar els primers minuts de la temporada

Arthur es va estrenar ahir com a golejador amb la samarreta del Barça. Ho va fer marcant el segon gol del Barça amb un bon xut amb la dreta des de l’interior de l’àrea. Culminava el brasiler una bona acció col·lectiva dels homes d’Ernesto Valverde. Arthur encara no havia marcat cap gol en partit oficial amb el Barça. Es va quedar a zero el curs passat, el primer al Camp Nou.

Arthur també va jugar ahir els primers minuts de la temporada. El brasiler no va ni viatjar a San Mamés després d’haver estat un dels últims a incorporar-se a l’equip per haver disputat la final de la copa Amèrica i va ser suplent el cap de setmana passat contra el Betis.

La seva entrada al terreny de joc va millorar el joc del Barça i s’espera que una vegada agafi la millor forma formi un mig del camp molt creatiu amb Busquets i De Jong. Una gran passada seva en l’últim minut podria haver significat el gol de la victòria blaugrana, però Carles Pérez, tot sol, no la va aprofitar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)