Barça

Rafinha renova i marxa cedit al Celta

Mercat. El club gallec es fa càrrec de la fitxa del jugador i d’uns variables de fins a 1,5 milions d’euros

Amb quasi tota probabilitat, la cessió de Rafinha al Celta de Vigo serà l’últim moviment del FC Barcelona abans del tancament del mercat avui a mitjanit. Avui a la tarda s’ha aconseguit tancar l’operació, que primer de tot passava per una renovació de contracte amb el club blaugrana fins a la temporada 2020/2021. Posteriorment, el Barça ha arribat a un acord amb el Celta per la cessió per a la temporada 2019/2020. El club gallec es fa càrrec de la fitxa del jugador i d’uns variables de fins a 1,5 milions d’euros.

Rafinha havia participat en els primers partits d’aquesta temporada beneficiant-se de les lesions de Messi, Luis Suárez i Dembélé i també havia estat un dels futbolistes més destacats en la pretemporada. Des de que va pujar al primer equip, Rafinha, que ha patit diverses lesions al llarg de la seva carrera, ha disputat un total de 91 partits amb el Barça i ha marcat 12 gols. En el seu palmarès figuren un total d’11 títols: una Lliga de Campions, tres Lligues, tres Copes del Rei, una Supercopa d’Europa, dues Supercopa d’Espanya i un Mundial de Clubs.

Rafinha torna al Celta, on ja va jugar cedit durant la temporada 2013/14. Allà va coincidir amb Luis Enrique, el tècnic que més ha confiat en ell. A Vigo esperaven amb molta il·lusió la seva arribada i tan la filla del president com Aspas es van felicitar perquè l’operació hagi arribat a bon port.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)