Barça

Valverde: “Quan es perd, sempre es mira a la banqueta”

Prèvia Barça-Slavia de Praga. Roda de premsa d’Ernesto Valverde

Després del desastre de dissabte del Barça al Ciutat de València, avui hi havia molta expectació per veure quin seria el to i el contingut del discurs d’Ernesto Valverde en la seva compareixença prèvia al partit de Champions de demà al Camp Nou contra l’Slavia de Praga. El Barça arriba a aquest partit com a líder del seu grup, però amb força dubtes pel que fa a sensacions. Aquestes han estat les millors respostes del tècnic:

La visita de l’Slavia de Praga.

“M’imagino un partit similar al partit jugat a Praga. L’Slavia és un rival amb un segell de joc molt definit, amb entusiasme pel desplegament ofensiu i arribar a l’àrea rival amb molts jugadors i això no ho canvien juguin a casa o a fora. Ens van posar amb molts problemes en el partit jugat allà i segur que demà intentaran fer el mateix”.

Sobre les crítiques per la desfeta a Llevant i els punts perduts lluny del Camp Nou.

“Quan perdem un partit sempre analitzem què ha pogut passar, això és evident. Però no crec que sigui una cosa atribuïble al fet d’haver jugat a fora de casa. És cert que al principi de temporada vam perdre al camp de l’Athletic i a Granada i vam empatar al camp de l’Osasuna, però després també hem guanyat tres partits seguits a fora”.

Les crítiques a l’entrenador.

“L’entrenador sempre és el responsable. Vivim amb això. Quan es perd un partit sempre es mira a la banqueta”.

Canvi de sistema a la vista?

“La possibilitat de canviar el sistema sempre existeix. Però també és cert que nosaltres som un equip que volem atacar per dins i tenim unes característiques molt definides. Les solucions les buscarem des de la lògica i no allunyant-nos massa del nostre estil”.

La lesió de Suárez.

“No és una lesió tant important com la que va patir al principi de temporada. Demà és difícil que arribi a temps però contra el Celta encara no ho sabem”.

A l’equip li falta lideratge?

“Aquesta pregunta hauria estat bé després d’haver remuntat contra l’Inter o el dia del Betis i no ara. Hem demostrat moltes vegades que som capaços de remuntar resultats adversos. L’altre dia és evident que no va ser el cas, però parlem d’un partit concret”.

Sobre Griezmann.

“Fa un treball increïble en defensa. Ajuda a ajuntar l’equip. Ara el que cal és que sumi també en atac”.

Riqui Puig. Cessió a l’hivern?

“Això són qüestions de caràcter intern del club. No sé què pot passar en el mercat d’hivern. Sempre que vinc aquí en roda de premsa em pregunteu pels jugadors que no juguen. L’única cosa que puc dir és que Riqui Puig té un talent enorme i el seu futur està lligat al Barça”.

L’horari de les set de la tarda.

“En aquest cas no ens afecta en excés a les nostres rutines. És més complicat d’afrontar segons quin horari en la lliga”.

Necessitat d’una victòria.

“Quan vens d’una derrota com la de Llevant necessites una victòria convincent. Les derrotes t’obliguen a tenir una reacció i també fan que tinguem més pressió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)