Barça

Semedo: “Per guanyar la Champions hem de millorar i aquesta és la idea”

Prèvia Barça-Slavia de Praga. Roda de premsa de Nélson Semedo

A banda d’Ernesto Valverde, qui també ha parlat aquesta tarda davant dels mitjans de comunicació és el lateral portuguès Nélson Semedo, titular en el carril esquerra en el partit contra el Llevant per la rotació de Jordi Alba, però que presumiblement tornarà demà a la seva banda dreta natural. Ell va ser qui va provocar el penal transformat per Messi en el partit de Ciutat de València. Ha parlat de l’última derrota i també del rival de demà:

Xip Champions.

“La victòria de demà és molt important. Guanyar ens acostaria a la classificació pels vuitens. Volem millorar la versió del dia del Llevant i la versió del dia de Praga”.

Urgeix una millora.

“Tenim moltes coses a millorar, està clar. Però també estem tranquils perquè som líders en totes dues competicions i això et reforça”.

Candidats a la Champions tot i els dèficit de joc actual?

“La Champions és una competició molt difícil, però el Barça sempre és candidat a lluitar per totes les competicions. Sabem que per guanyar la Champions hem de millorar i aquesta és la idea”.

Els ànims de l’equip després del cop de Llevant.

“Estem bé. El partit del Llevant ja està superat. Això no s’atura i demà tenim un altre partit, i molt important. Tenim confiança. Sabem que guanyar demà és fer un gran pas endavant. Donarem una bona resposta”.

El seu bon rendiment personal a la banda esquerra.

“Intento fer sempre el que em demana el míster i el millor per a l’equip. És cert que en els partits que he jugat a la banda esquerra he estat a un bon nivell. Procuro adaptar-me a qualsevol posició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)