Barça

Dembélé, deu setmanes de baixa

Lesió. Té un trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta. És la seva novena lesió en el Barça

Pèssimes notícies per a Ousmane Dembélé i també per al Barça. El francès estarà dos mesos i mig lluny dels terrenys de joc després de fer-se un trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta dimecres passat contra el Borussia Dortmund.

A Dembélé li han fet unes quantes proves des que va caure lesionat i també s’han realitzat diverses reunions per determinar l’abast de la lesió i el tractament a seguir. Finalment, ahir a la tarda, el club va comunicar que el temps de baixa serà de deu setmanes. Es va descartar que el jugador passés per la sala d’operacions, com va haver de fer en la temporada de la seva estrena com a blaugrana.

És aquesta la novena lesió, la vuitena muscular, que té Dembélé en els dos anys i mig que fa que és al Barça. Arran d’aquest historial, des del club no es correrà cap risc i el jugador només tornarà quan estigui bé. Aquest nou trencament s’ha produït a la mateixa zona que ja es va lesionar en el tram final del curs passat i que va deixar Dembélé fora del partit de Liverpool i de la final de copa contra el València.

Aquesta vegada, el francès es perdrà partits importants contra el Real Madrid i l’Atlético de Madrid, i també la supercopa que es disputarà a l’Aràbia Saudita. S’espera que pugui estar disponible per a Ernesto Valverde per als vuitens de final de la lliga de campions.

Des del club es treballarà molt l’aspecte psicològic amb Dembélé. El jugador està molt tocat després d’aquesta nova lesió. Estava en un bon moment després d’haver canviat els seus hàbits, com ell mateix va explicar en una entrevista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)