Barça

“Guanyar al Wanda seria una pujada anímica gran”

Valverde en 9 frases.

EL PARTIT AL WANDA: “En els dos partits al Metropolitano es va avançar l’Atlético i ens va tocar remuntar i vam empatar. Els dos van seguir el mateix patró, nosaltres vam dominar, però ells ens van fer mal a la contra. És possible que es repeteixi el guió. Ells defensen bé, junts, però quan ataquen fan mal amb molts jugadors. serà atractiu.”.

DEMBÉLÉ: “He parlat amb Dembélé, ara està més tranquil, després del partit estava molt afectat. És una baixa molt important per a nosaltres pel jugador que és i pel temps que estarà fora. Ell estava bé, anímicament molt sencer perquè portava temps treballant bé . Li va costar acostumar-se al Barça, però ara estava entrenant bé. Comptarem amb jugadors del filial.”.

MOTIUS DE TANTES LESIONS: “No sóc un especialista en fibres musculars, per descomptat, però suposo que tot ve arran de la primera lesió, va tenir una operació important. Suposo. És un jugador explosiu, s’ha hagut d’acostumar a una manera de jugar diferent.”.

MATCHDAY: “No vaig anar a l’estrena de ’Matchday’. Què passa? Sembla un interrogatori. No sé perquè no va ser ningú de la plantilla. No he vist ’matchday’ i tampoc cal que m’ho expliquis. No sé la frase de Piqué, però ... quan el teu pare t’ha dit que no vagis de festa segur que mai has anat? No siguis mentider. És un documental que el club ha volgut fer per la ressonància de club. Hi ha coses que surten a ’Matchday’ que surten i altres que no perquè no volem que es vegin, són privades.”.

EL RETORN DE GRIEZMANN: “Digui el que digui, no canviaré com es comporti la gent amb Griezmann. Va deixar uns diners allà, un li valoraran i altres no. Estem acostumats a ambients durs.”.

LES PARAULES D’ARTURO VIDAL: “No entenc que Vidal pressioni amb les seves paraules. Suposo que és una reflexió personal. Quan comenci el mercat d’hivern ja veurem.”.

RAKITIC TORNARÀ A L’ONZE?: “Sempre és un possibilitat clara que Rakitic torni a jugar, és un jugador molt equilibrat i segur, ha jugat menys perquè hi ha més jugadors a la seva zona, però sempre és una possibilitat.”

L’IMPORTÀNCIA DEL PARTIT: ““Li donem una importància gran al partit, primer per recuperar el liderat i després pel cop anímic que suposaria guanyar-los. Ells pensaran el mateix. És un partit en què cal jugar-se-la.”.

LA PILOTA D’OR: “Imagino que votaria al mateix que tu, al millor. Si és un premi pel millor, li has de donar a Messi.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)