Barça

Piqué demana més temps

Barça. El central està satisfet amb els protocols de tornada proposats per LaLiga però vol més setmanes d’entrenament en vista de la intenció de tornar a la competició d’aquí a un mes

Amb la voluntat de LaLiga de tornar com més aviat millor durant el mes de juny –la proposta va del 12 al 26–, un dels capitans del Barça ha demanat directament al president de la institució, Javier Tebas, més temps per preparar-se per a la competició.

El central ho va fer en una entrevista a Movistar, on també hi havia Tebas, i en la qual va mostrar la seva satisfacció amb els protocols presentats per LaLiga fins ara malgrat estar en desacord amb els terminis que es planteja la competició en un inici. “Portem un temps aturats, sense poder fer partits amistosos... Jo tindria més en compte que estiguem ben preparats perquè es vegi un bon espectacle”, va afirmar Piqué. “Cal veure quins acaben sent els terminis, però sempre hem tingut presents les demandes dels futbolistes”, va respondre Tebas: “De fet, la concentració dels futbolistes prevista per a la setmana que ve l’endarrerirem una setmana més”, hi va afegir el president de la patronal sobre un dels temes que ha provocat més desacord amb el sindicat de jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)