Barça

Setién: “Estem convençuts que podem guanyar aquesta lliga”

Roda de premsa. Quique Setién, entrenador del FC Barcelona

Quique Setién ha comparegut fa uns instants davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà al Camp Nou contra l’Athletic. El tècnic càntabre ha parlat d’aquest partit i també del Real Sociedad-Madrid d’ahir, que va comportar un canvi en el primer lloc de la classificació.

Sobre el rival de demà, l’Athletic.

“Tots coneixem l’Athletic. És un equip dur, difícil de fer-li mal. No han estat fàcils els partits que hem jugat contra ells aquesta temporada. La paciència serà una virtut en molts moments de cara al partit de demà. Serà un partit difícil. A la copa teníem el partit controlat i un gol seu al final ens va deixar fora. La ratxa que tenim al camp nou és molt bona. Espero que sapiguem controlar bé les contres, sobretot per la velocitat de Williams”.

Sobre la polèmica arbitral del partit d’Anoeta i les paraules de Piqué.

“Nosaltres hi ha coses que no podem controlar. Sobre el partit d’Anoeta cadascú farà les valoracions que consideri oportunes. Piqué el considero una persona molt intel·ligent. Nosaltres ens centrarem en allò que podem controlar. Tractarem de fer les coses dins el terreny de joc i punt”.

Opcions de guanyar la lliga

“Ara el nostre marge d’error és menor però també ho és pel Real Madrid. Ells tampoc poden tenir cap error. Moltes lligues s’han resolt en l’últim minut. Queden 8 partits per disputar. El nostre objectiu és guanyar tots els partits que és el mateix objectiu que teníem fins ara. Ells han d’anar a San Mamés. També té un calendari amb alguna dificultat el Madrid i sempre hi ha partits que se’t poden complicar. Estem convençuts que podem guanyar aquesta lliga”.

L’estat de l’equip després d’aquestes tres primeres jornades.

“Estic molt content amb algunes de les coses que estem fent. Hem guanyat dos partits i n’hem empatat un. Hem fet sis gols i no n’hem rebut cap. En el camp del sevilla vam tenir opcions de guanyar. No estic d’acord que tinguem problemes futbolístics.”

Umtiti i la convocatòria de cinc centrals.

“Ens donen l’opció de portar a 23-24 jugadors i ho aprofitem. És difícil que Cuenca pugui jugar, però entenem que tot és per sumar. En el cas d’Umtiti ja està millor, però ha estat durant un temps lesionat i s’ha de tenir en compte. Ara està molt millor. Té les seves opcions de jugar com tots”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)