Barça

Rakitic: “És una gran alegria ajudar l’equip”

Vestidors. Quique Setién reconeix que en la primera part ha mancat fluïdesa, però es mostra satisfet amb la segona part

Després del partit, Ivan Rakitic es mostrava molt satisfet pel seu gol, el primer de la temporada, que va donar els tres punts al FC Barcelona. “Ha estat molt dur, ens ha costat molt entrar en el partit, però, al final, ha arribat el nostre moment. Ha estat una gran alegria marcar, per fi, el primer gol de la temporada”, comentava el croat. “Vull dedicar el gol a la meva dona i les meves filles, que m’han aguantat molt els últims mesos”, hi va afegir. “És molt estrany que, en la jornada 31, arribi el meu primer gol de la temporada. Però estic molt content de poder ajudar l’equip”, va dir també.

Segons Rakitic, l’Athletic va posar les coses molt difícils al seu equip: “Ho han fet molt bé. No ens ha donat espais. Nosaltres hem de moure la pilota més ràpidament i tenir més paciència. No és fàcil després de l’aturada.”

Per la seva banda, Quique Setién es mostrava satisfet pel resultat. “Necessitàvem guanyar, com sempre. Ara hem d’esperar el que farà el nostre rival.”

El tècnic càntabre, però, reconeixia que la primera part del seu equip no havia estat bona. “No hem trobat la fluïdesa habitual, en la primera part. En la segona, hem estat molt millor. L’entrada d’Ansu i Riqui ens ha donat dinamisme. Estic bastant content amb la segona part.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)