Barça

García Pimienta valora l’eliminatòria contra el Valladolid B

Barça. El tècnic del filial blaugrana creu que s’enfrontaran a un equip jove, però amb futbolistes amb experiència i amb una mitjana d’edat més alta que la seva

El Barça B ha quedat emparellat amb el filial del Valladolid en la primera eliminatòria de la fase d’ascens a segona divisió A, després del sorteig que s’ha fet a Puerto Banús. El partit es jugarà el 19 de juliol a l’estadi Ciudad de Màlaga. L’entrenador del filial blaugrana, Francesc Xavier García Pimienta, ha valorat el sorteig i ha fet un primer anàlisi del Valladolid B. “És un equip jove, però amb futbolistes amb experiència, amb una mitjana d’edat més alta que la nostra. Hi ha jugadors importants com De la Fuente, amb catorze gols a la lliga i que ha jugat cinc partits amb el primer equip o Kuki Zalazar, que porta vuit gols. Com Ignasi Vilarrasa, lateral esquerre que coneixem bé o Doncel, que havia jugat a la Damm. També Oriol Rey, que va estar aquí fins el juvenil A i pot jugar de central o pivot. Serà un rival difícil i de màxima exigència. Intentarem tenir el millor ewquip possible el 19 de juliol i segur que si fem les coses bé, tindrem moltes opcions de passar l’eliminatòria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)