Barça

L’oposició: “És necessari que Bartomeu no pugui actuar cap dia més en nom del club”

Moció de censura. Els grups opositors a l’actual junta del Barça expressen que “només un vot de censura unitari, transversal i integrador pot arribar a fer possible l’objectiu buscat”

Fa només uns instants acaba de tenir lloc la roda de premsa telemàtica convocada pels vuit grups opositors a l’actual junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu. Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana, El Cor Blaugrana, el Senyor Ramon, La Resistència del Palau, Manifest Blaugrana, Seguiment FCB i #noiestwitterbarça, amb el suport de les tres precandidatures liderades per Jordi Farré, Victor Font i i Lluís Fernández-Alá, han llegit un comunicat en el qual han exigit “la dimissió immediata de Josep Maria Bartomeu i tota la seva junta directiva per un sentit de responsabilitat, dignitat i barcelonisme”.

L’oposició considera que “només un vot de censura unitari, transversal i integrador pot arribar a fer possible l’objectiu buscat”. Cal recordar que la moció només tindrà èxit si es reuneixen al voltant d’uns 16.000 vots. “El context no és bo. El fet que el procés s’hagi obert sense haver-hi partit és un handicap important, però el context no l’hem triat nosaltres. A més, hem de recordar que estem en una situació de pandèmia i per això exigirem al club que posi totes les facilitats possibles per tal que el soci pugui manifestar-se obertament”, ha admès Marc Duch, una de les tres figures que ha intervingut en l’acte, al costat de Ricard Faura i Teresa Vallverdú.

En el comunicat, l’oposició fa “una crida a tots els socis, aficionats i voluntaris que vulguin posar a disposició els seus locals” per unir forces en la recollida de signatures i tots els sotasignants asseguren “treballar amb esperit integrador per dos objectius comuns: la dimissió immediata de la junta i construir un Barça millor”.

“És necessari que Bartomeu no pugui actuar cap dia més en nom del club i per això calia fer aquest pas endavant”, afirma Duch.

Des de l’oposició han reconegut també contactes amb Joan Laporta, del qual asseguren que han tingut una “resposta positiva” i conviden a tothom a unir-se a la causa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)