Barça

Suárez, positiu per coronavirus, no jugarà contra el Barça

Futbol internacional. L’associació uruguaiana de futbol ha anunciat la notícia i ha assegurat que el davanter de l’Atlético es troba bé

Luis Suárez, el davanter de l’Atlético de Madrid, ha donat positiu poques hores abans d’enfrontar-se a la selecció brasilera amb l’Uruguai i no podrà enfrontar-se al Barça. L’esperat retrobament del davanter amb l’equip del qual és el tercer golejador de la història no es produirà, doncs, al Metropolitano dissabte que ve.

L’associació uruguaiana de futbol ha anunciat que Suárez y el porter Rodrigo Muñoz (Cerro Porteño) han donat positiu en les proves realitzades avui dilluns, després que dissabte passat el lateral esquerrà Matías Vinya (Palmeiras) fos detectat també com a positiu per coronavirus..

Segons el comunicat de l’ens federatiu, Suárez, Muñoz i Marías Faral, funcionari de la selecció uruguaiana, es troben en bon estat de salut. De fet, tots dos s’han exercitat amb normalitat en l’última sessió abans d’enfrontar-se al Brasil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)