Barça

Envoltat de tot el barcelonisme

Hi van ser tots els expresidents vius menys Josep Lluís Núñez

També els entrenadors dels equips professionals i Johan Cruyff

El soci número 1 i una de les últimes sòcies van representar el sector social

Unes 300 persones van assistir a l'acte de presa de possessió de Sandro Rosell com a president del Barça que es va fer a la Masia en una hora que el sol picava de valent. El nou president blaugrana va estar envoltat de tots els membres de la seva junta directiva i de la seva família: la seva esposa i els seus pares i germans que es van emocionar en més d'un moment. També hi havia cinc dels sis expresidents del Barça que encara viuen, des del sortint, Joan Laporta, fins a Joan Gaspart, Enric Reyna, Raimon Carrasco i Agustí Montal. Només hi faltava Josep Lluís Núñez, que tot i que el pare de Rosell va contactar amb ell perquè hi assistís, es va negar a fer-ho per la presència de Laporta. Sí que va ser en l'acte, Johan Cruyff, president d'honor del club, que va saludar i abraçar Rosell, al qual va dir que li desitja el millor tenint en compte que el coneix des que era petit perquè quan ell va fitxar pel Barça el seu pare era el gerent de l'entitat.

Amb Manel Vich, la veu del Camp Nou, exercint de presentador de l'acte, van escoltar amb atenció el discurs de Rosell tots els entrenadors dels equips professionals de l'entitat: Pep Guardiola, que va estar acompanyat per Manel Estiarte, els dos Xavi Pascual, Ferran Pujalte i Marc Carmona. També van estar en l'acte els que van lluitar amb Rosell per la presidència el 13 de juny passat, Agustí Benedito, Marc Ingla i Jaume Ferrer, així com l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, el delegat d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, el president de la Federació Catalana, Jordi Casals, i el president de la UFEC, David Moner. Entre els assistents també hi havia els presidents del Saragossa i el Racing, Agapito Iglesias i Francisco Pernía, respectivament. Representant els socis, van seguir el discurs de Rosell des de la primera fila, Jaume Desals, el número 1, i Abril Minguell, sòcia número 184.116, que va estar acompanyada de la seva mare.

També es van deixar veure per la Masia exesportistes del club: Rexach, De la Cruz, Alfonseda, Moratalla, Solozábal, Epi, Ansa, Manolo Flores, Santillana, Ferran Martínez i Joan Creus, actual secretari tècnic de la secció de bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)