Un Barça de 24 quirats

Primera Iberdrola. Un doblet de Jenni Hermoso i dos gols més, de Pina i Aitana, serveixen per derrotar l’Athletic en l’homenatge a Alèxia

Barça 4 Athletic 0

Barça:Paños, Paredes, Pereira (Jana, 79’), Leila (Aitana, 59’), Torrejón, Patri, Rolfö (Melanie, 84’), Alèxia, Crnogorcevic (Martens, 59’), Jenni Hermoso (Pina, 79’), Mariona.Athletic:Mariasun, Garazi Murua, Valdezate, Eunate, Moraza (Arana, 76’), Istillart (Oguiza, 76’), Itxaso (Unzué, 69’), Azkona, Yulema (Peke, 69’), Lucía, Hernández.GOLS:1-0 (50’) Jenni Hermoso. 2-0 (75’) Jenni Hermoso. 3-0 (87’) Clàudia Pina. 4-0 (92’) Aitana Bonmatí.ÀRBITRE:Elena Casal Fernández. T.G.: A Eunate.PÚBLIC:5.147 espectadors al Johan.

Aquest Barça és or pur. Brilla amb la mateixa lluentor que la Pilota d’Or guanyada per Alèxia dilluns a París. La capitana va oferir el trofeu als més de 5.000 culers presents al Johan. Una joia. Ella i aquest Barça. Amb l’entrada al camp de Martens al minut 59, les cinc blaugrana nominades a la Pilota d’Or van coincidir damunt la gespa. Alèxia, Jenni Hermoso, Paredes, Paños i Martens. Un luxe. Molts quirats. És un Barça que brilla des de les individualitats i que enamora des del col·lectiu.

L’Athletic va resistir cinquanta minuts. Fins que Hermoso va batre Mariasun amb una precisa rematada de cap després d’una centrada de Torrejón. La madrilenya va repetir després de pescar una pilota morta dins l’àrea. Però el millor gol del partit el va signar Clàudia Pina amb un grandíssim xut des de fora de l’àrea que va entrar per l’escaire. En l’afegit Aitana va posar el llaç a la golejada en una acció molt vertical del Barça molt ben resolta.