Barça

Tres debutants i dos més

Els joves futbolistes del filial superen, tot i la derrota, l'examen que tenien a Sevilla

Finalment van ser quatre els futbolistes del Barça B que van formar part de l'onze titular. Se sabia que un seria el porter Rubén Miño, que va tenir un bon, però trist debut. «No és fàcil per a un porter debutar en un camp com aquest i davant un equip com aquest», reconeixia el director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta. Miño va tenir un bon inici de partit en què va fer una gran aturada d'un xut de Jesús Navas que li va fer agafar confiança. En la segona part, va tenir més feina i res no va poder fer en els gols.

Com a central, va debutar també Sergi Gómez, que va tenir la gran sort de fer-ho al costat de Milito, que no va deixar de parlar amb ell. Com tot l'equip, va anar de més a menys, tenint problemes després de l'entrada de Kanouté.

El tercer debutant va ser Oriol Romeu. Ho va fer com a mig centre, en una posició de molta responsabilitat, i va completar un bon partit tant en la sortida de la pilota com en la col·locació i la recuperació en la primera part. «Mascherano? No hi ha res. A més, tenim un jugador com Oriol Romeu en aquesta posició», va dir Zubizarreta durant la mitja part. Romeu va ser víctima del cansament en la segona. I el quart jugador del filial que va ser titular a Sevilla va ser Jonathan, com a interior i deixant detalls de la seva visió de joc. Va ser substituït per un altre futbolista del Barça B, Thiago Alcántara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)