Barça

Nova lliga i nous temps

Barça. Les campiones, farcides de baixes i amb moltes novetats en la plantilla, comencen la defensa del títol amb una victòria treballada al Johan Cruyff contra el Granadilla de Tenerife

Barça 2 Granadilla 0

BARÇA:Paños; Bronze, Paredes, Mapi León, Rolfö; Walsh (Engen, 72’), Patri (Mariona, 11’), Vicky López (Marta, 61’); Graham (Rábano, 72’), Geyse i Crnogorcevic (Oshoala, 61’).GRANADILLA:Nay Cáceres; Estella, Andrea, Sara López, Pisco (Vero, 77’); Ramos, Sandra, Doblado (Encarni, 57’); Clau Blanco (Paola, 72’), María José (Toro, 57’) i Koko Ange (Robledo, 57’).GOLS:1-0 (60’) Geyse. 2-0 (67’) Graham.ÀRBITRE:Martínez Madrona (comitè murcià).T.G.:Paredes, del Barça, i Nay i Clau Blanco, del Granadilla.PÚBLIC:4.477 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

Partit del Barça al Johan Cruyff i victòria. Res nou des de l’any 2019, quan es va inaugurar l’estadi. Podria semblar que tot continua igual a l’equip blaugrana, però la realitat és que viu una nova etapa. Les de Jonatan Giráldez han experimentat nombrosos canvis en la plantilla aquest estiu i han iniciat el curs amb una llarga llista de baixes. Com tot, l’equip necessita temps per acabar d’acoblar les noves peces i agafar el ritme necessari per afrontar una temporada exigent.

El Barça no va fallar en l’estrena oficial i va superar el Granadilla, però no ho va fer amb la superioritat insultant a què té acostumada la seva afició. L’arrencada accidentada de la nova lliga professional també va ser-ho al Johan Cruyff. Patri es va fer una contusió al cap i va retirar-se abans del minut 10 per deixar el seu lloc a Mariona. Tot plegat va deixar sobre la gespa un mig del camp inèdit amb la balear, Keira Walsh –només una setmana d’entrenaments– i Vicky López, que va batre un nou rècord de precocitat en debutar oficialment amb el Barça amb 16 anys, 1 mes i 19 dies. Amb poc ritme –l’últim amistós va ser el 27 d’agost– i poca velocitat en la circulació, el Barça va tenir problemes per penetrar la poblada defensa rival. Qui millor va aprofitar les seves armes va ser el conjunt canari, que a punt va estar de sorprendre en un contraatac de Koko ben resolt per Paños.

Empès per un Johan Cruyff entregat, el Barça va posar una marxa més després del descans i va semblar una mica més aquell equip dominador i perillós. Les de Giráldez, encara sancionat, van trepitjar més l’àrea, si bé van perdonar més d’una ocasió. El primer gol va ser obra de Geyse, després d’un rebot. El segon, un golàs de Graham Hansen des de la frontal. Victòria treballada d’un Barça que no sembla que hagi de viure un passeig triomfal en la nova lliga. Els equips han crescut i millorat. Les blaugrana, que de mica en mica recuperaran efectius, tenen temps per acabar d’entonar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)