Barça

Alèxia Putellas guanya la seva segona pilota d’or

Totes les mirades apuntaven a Alèxia Putellas i sí, la capitana del Barça s’ha proclamat guanyadora de la pilota d’or per segon any consecutiu. La blaugrana ha fet història, ja que és la primera futbolista en repetir guardó. “Soc molt feliç de tornar a ser aquí. Estic molt contenta. Quan fa un any vaig guanyar la primera pilota d’or em vaig proposar millorar aquell any i posar-lo al servei de l’equip. Veure-ho recompensat així, m’enorgulleix. Sense les companyes no seria possible”, ha dit en l’inici del seu discurs.

La del Mollet del Vallès ha volgut agrair al club el seu suport. “Gràcies a totes les persones que m’ajuden a millorar dia a dia i es comprometen amb mi per ajudar-me a aconseguir-ho. Gràcies al club. És un privilegi jugar al Barça. Tothom sap que soc culer i viure el que vaig viure l’any passat, amb els dos partits al Camp Nou, només puc dir gràcies. Gràcies per confiar en mi i deixar-me ser part d’aquest projecte”, ha explicat en català. Alèxia ha reconegut que no s’esperava el premi després de lesionar-se. “Quan em vaig trencar el 5 de juliol pensava que això no seria possible i que es recordaria el més present, que era l’Eurocopa”.

Finalment, ha parlat sobre la seva lesió. “Espero que la pròxima vegada que parli sigui al camp, guanyant com m’agrada”. Acte seguit li han ensenyat un vídeo amb les seves millors jugades i diverses declaracions de la seva mare i Pedri. En acabar, Alèxia ha explicat visiblement emocionada que troba a faltar el futbol. “La recuperació va bé, però trobo a faltar aquests moments, sentir-me futbolista i fer el que més m’agrada”.

Alèxia, recuperant-se d’un trencament del lligament encreuat del genoll esquerre, va marcar 34 gols i va repartir 18 assistències en 42 partits amb el Barça. La capitana va sumar tres nous títols al seu palmarès: lliga, copa i supercopa. Només es va escapar la Champions, on Alexia va ser la màxima golejadora i va firmar actuacions brillants contra Madrid i Wolfsburg.

A banda d’Alèxia, hi havia quatre jugadores més del Barça nominades: Aitana Bonmatí (cinquena), Lucy Bronze (desena), Oshoala (setzena) i Rolfö (dinovena).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)