L’1x1 del Barça-Vila-real

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
espectador
Partit plàcid per al porter alemany, que va tornar a deixar la porteria a zero després d’encaixar tres gols en el clàssic. Només va haver d’esforçar-se en una rematada de cap molt tova i fàcil de Pino en el primer temps.
sergi roberto (70’)
complidor
Nova titularitat per al de Reus, que va complir sense patiments. Bé en defensa i en atac, participatiu. Xavi li va donar descans per un Bellerín necessitat de minuts, però el seu bon paper li podria donar la titularitat diumenge.
kounde (78’)
necessari
El Barça ha recuperat un jugador clau. Va estar imperial en l’un contra un i en les cobertures, tant de Sergi Roberto com de Marcos Alonso, apagant algun incendi. També va estar molt bé en l’anticipació i el joc aeri.
marcos alonso (90’)
creixent
El madrileny va actuar de central esquerre al costat de Kounde. Va ser el que més va patir de la línia defensiva i va perdre alguna acció amb Jackson. Amb el 3-0 i el partit controlat va tenir menys feina.
jordi alba (90’)
ofensiu
El lateral es va poder treure les males sensacions del partit contra el Celta, en què va acabar xiulat. Va recuperar l’espurna en atac, fent diverses incursions per banda i assistint en el primer gol. No va tenir feina en defensa.
de jong (70’)
brillant
Un dels millors partits del neerlandès amb el Barça. Jugant de mig centre en el lloc de Busquets va ser el tercer central que iniciava les jugades. Va recuperar moltes pilotes en la pressió i va estar clarivident amb la pilota.
gavi (90’)
ritme
Va tornar a l’onze titular després de ser suplent a Madrid. El trofeu Kopa va oferir la seva versió de sempre, amb entrega i robant moltes pilotes. Va conduir el contraatac del 2-0 aguantant la falta de Parejo i assistint Lewandowski.
pedri (90’)
iniciador
Va participar en els dos primers gols fent la passada a l’espai per a Alba en l’1-0 i recuperant la pilota que va iniciar el 2-0. Va estar menys exigit i va tenir menys presència en el segon temps, amb el partit sentenciat.
ferran torres (90’)
confiat
Els bons minuts al Santiago Bernabéu van tenir el premi de la titularitat i Ferran ho va aprofitar. El valencià va estar més fresc i participatiu. Va assistir en el gol d’Ansu després d’una bona acció individual dins l’àrea amb retall inclòs.
lewandowski (75’)
insaciable
El polonès va tornar a deixar el seu segell de davanter top. En el primer gol va fer un control de taló clau; el segon va ser un golàs. Arrencant molts cops des de l’esquerra, se’l va veure alliberat després dels gols, celebrats amb ràbia.
ansu fati (75’)
entonat
Xavi insisteix en el fet que cada cop està millor. Ho va demostrar en els vint minuts que va tenir al Bernabéu i ahir va tornar a marcar al Camp Nou un any després. De mica en mica està recuperant la versió que el Barça necessita.
bellerín (20’)
minuts
El lateral va reaparèixer després d’haver-se perdut els últims partits per lesió. Minuts de rodatge i de confiança per a ell.
sergio (20’)
oxigen
El capità va donar un respir a De Jong i al mig del camp blaugrana. Amb el partit lligat i amb un ritme baix, va jugar còmode i tranquil.
dembélé (15’)
refresc
No va buscar tant l’un contra un, però va combinar bé en atac amb alguns dels seus companys.
raphinha (15’)
aplicat
Va estar a punt de fer el 4-0, però la rematada no va agafar porteria. Va complir en defensa.
piqué (12’)
tranquil
Amb el partit dat i beneït, no va estar exigit. Quan va tenir feina, la va resoldre sense problemes.