Barça

Gavi guanya el Golden Boy i Alèxia el Women Golden Player

Són els premis que entrega el diari italià Tuttosport

Setmana rodona per a Gavi. El migcampista andalús va guanyar dilluns el Trofeu Kopa i avui ha estat escollit el Golden Boy de l’any 2022, que entrega el diari italià Tuttosport i que premia el millor jugador menor de 20 anys. Gavi s’ha imposat per davant de Camavinga, Bellingham i Musiala.

“Vull agrair al jurat per aquest premi. També vull donar les gràcies a la meva família, al Barça, a la selecció i als meus companys. Sense ells res no hagués estat possible. És un orgull rebre aquest gran premi. Tot jugador jove desitja tenir-lo. Visca el Barça”, ha declarat Gavi en un vídeo que s’ha compartit a les xarxes socials.

És el tercer jugador del Barça que guanya el Golden Boy després de Messi (2005) i Pedri (2021).

Alèxia, premiada

A banda de Gavi, Alèxia també ha estat protagonista dels premis que entrega Tuttosport. La capitana blaugrana ha estat escollida la millor jugadora del 2022. La de Mollet del Vallès també completa una setmana perfecta després de guanyar la Pilota d’Or.

Benzema ha guanyat el trofeu de millor jugador. Els premis s’entregaran el 7 de novembre a Torí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)