Barça

L’1x1 del Viktoria Pilsen-Barça

Per Clara Rodergas

IÑAKI PEÑA (90’)
resolutiu
El seu debut oficial amb el Barça es va tancar amb bona nota. Va fer diverses aturades de mèrit que van impedir que el Viktoria Pilsen pogués esgarrapar algun punt. No va poder fer res en els dos gols locals.
BELLERÍN (90’)
irregular
No va acabar d’estar del tot entonat. Va patir diverses relliscades que li van jugar alguna mala passada tant en defensa com en atac, en què no va ser del tot incisiu. Va errar alguna passada i va patir com la línia defensiva en la segona meitat.
PIQUÉ (90’)
intermitent
Un partit que havia de ser poc exigent es va acabar complicant. Va faltar entesa amb Marcos Alonso en alguna acció i una mica més de contundència dins l’àrea. Va estar correcte en els duels individuals.
MARCOS ALONSO (90’)
despistat
El madrileny va fer el 0-1 en una jugada que va iniciar amb una bona anticipació. En la segona meitat va patir. No es va entendre amb Piqué en l’acció que va acabar en el penal i va calcular malament el salt en el 2-3.
JORDI ALBA (57’)
incisiu
Va ser un dels futbolistes més perillosos del Barça en atac. Va fer dues bones centrades que ni Ansu ni Ferran van poder rematar. A la tercera, va trobar un soci dins l’àrea i Ferran va fer el 0-2. No va patir en defensa.
KESSIE (67’)
lesionat
Va actuar de pivot, però es va sentir més còmode quan agafava la pilota a prop de l’àrea –com en el 0-2–, que no pas quan havia d’iniciar les jugades. Va notar una punxada en una conducció i va haver de dir prou.
GAVI (90’)
competidor
Sigui quin sigui el partit, el de Los Palacios sempre té una actitud encomiable. Va mostrar-se participatiu en atac, amb conduccions que trencaven línies. Contundent en defensa, va veure una targeta groga.
PABLO TORRE (77’)
prometedor
El càntabre va estrenar titularitat. L’equip el va trobar entre línies en l’inici, però quan el partit es va descontrolar va perdre presència. Va fer el 2-4 amb un gran control i definició. Aplicat en defensa, va cometre el penal de l’1-2.
RAPHINHA (77’)
creixent
El brasiler té moments bons i d’altres de dolents. Va estar imprecís en algunes passades i va perdre alguna pilota fàcil, però va participar directament en tres dels gols del Barça, repartint dues assistències.
ferran torres (90’)
encertat
El davanter va actuar de davanter centre i va complir. Va deixar enrere l’error de València i va fer un doblet decisiu en la victòria. En el primer, va situar-se en el lloc adequat. En el segon, va iniciar la jugada amb una bona conducció.
ansu fati (90’)
voluntariós
Per primera vegada des de fa un any, va encadenar dues titularitats consecutives. Va estar voluntariós, oferint-se i provant el xut quan la pilota li queia als peus prop de l’àrea, però li va faltar encert en la presa de decisions.
BALDE (33’)
ritme
Com Alba, va projectar-se més en atac que no pas Bellerín. La seva vocació ofensiva va generar algun espai a la seva esquena.
casadó (23’)
debut
Després de diverses convocatòries, va poder debutar i ho va fer en la seva posició natural. Va resoldre bé les accions.
SANZ (13’)
premiat
Primers minuts a Europa per al migcampista, que ja havia debutat en lliga el curs passat.
DEMBÉLÉ (13’)
inèdit
Amb el partit sentenciat i adormit, el francès no va poder entrar pràcticament en joc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)