Barça

Engen renova fins al 2025

Ingrid Engen ha renovat el vincle que la lligava al Barça fins al 30 de juny del 2025. La noruega acabava contracte el proper mes de juny però ha decidit allargar la relació amb el club blaugrana per dues campanyes més.

La migcampista de 24 anys acumula una àmplia experiència tot i la seva joventut i ha firmat una progressió dins l’estil Barça des que va arribar a l’entitat l’estiu del 2021 procedent del Wolfsburg (acumula 55 partits a l’equip i sis dianes).

“Estic molt contenta de poder-me quedar aquí més anys. Segueix sent un somni jugar per aquest club i, des del primer dia que vaig arribar m’hi he sentit com a casa”, comenta la futbolista, que afegeix: “Em sento molt bé i com a jugadora evolucionant cada dia. Aquesta temporada he ensenyat qui soc al terreny de joc i he pogut ajudar a l’equip. Espero fer-ho més encara”, sentencia la internacional amb la selecció de Noruega.

El Barça ve de renovar Caroline Graham Hansen, extrem també noruega fins al 2026 i continua apuntalant un bloc guanyador i consagrat a nivell internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)