Barça

Xavi: “L’eliminació dol, però això continua”

Després de l’eliminació europea, torna la lliga. El Barça visita demà un dels millors locals de la competició, l’Almeria (18.30 h), i Xavi es focalitza en aquest duel. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

L’Almeria

“A casa ha perdut pocs partits i costarà. Són forts amb l’afició i han sumat molts punts. Després de la derrota a Girona imagino que es defensaran més. Hem de ser dominadors, jugar a camp contrari i atacar molt bé. Serà un partit de tenir paciència”.

El moment de l’equip

“No podem pensar en el clàssic. Demà ens juguem molt i hem viscut molts partits així. Depenem de nosaltres per a guanyar la lliga i són tres punts importantíssims i vitals. Estem enfocats i concentrats per demà. Dilluns ja pensarem en les semifinals de la copa”.

El missatge

“El missatge és que tot segueix i que tenim altres objectius. La decepció més gran va ser caure a la Champions. L’eliminació de dijous dol, és evident, perquè fa mal perdre títols i més en un club gran en què estem obligats a guanyar. La lliga i la copa són essencials per acabar bé la temporada. Aquest és el missatge des de dins i cap enfora. L’objectiu és guanyar títols. Això continua. Ens fot perdre, està clar, però cal seguir competint i aixecar-se. Ahir va sortir el sol, avui està més ennuvolat, però cal mirar endavant i treballar”.

Crítiques

“No he llegit res. Si haguéssim passat es diria que hem tornat a Europa. Crec que vam fer un bon partit a Manchester. Ens va tocar viure la cara de la derrota i tocar aixecar l’ànim de l’equip. Es va donar una molt bona imatge i no li donem més voltes. Acceptem les crítiques perquè això va de guanyar, però toca treballar per a capgirar la situació”.

Menys desgast i centrats en la lliga

“Sempre hem de pensar en positiu. No ens agrada perdre i potser mereixíem una mica més, però el futbol és així. Ens hem d’enfocar al 100% en la lliga i la copa, començant per demà. És vital guanyar per continuar en la lluita per aconseguir èxits aquesta temporada”.

Títols

“Guanyar lliga, copa i supercopa seria una molt bona temporada. Depèn de nosaltres. Estem en una molt bona situació. Tenim la il·lusió per aconseguir èxits”.

Araujo i Ansu

“Araujo està disponible i al 100%. Ansu va tenir una contusió i, en principi, demà serà baixa, però dijous estarà bé”.

Estat físic

“Segons les dades de la lliga som el millor equip físicament: el que més distància corre, el més intens i que té més ritme. Estem molt bé, l’equip es troba bé. Tots treballen per a l’equip. Després es guanya o es perd, però tots es deixen la pell al camp. Per actitud i nivell físic no serà. Ens han faltat coses a nivell futbolístic”.

Lewandowski

“És conscient que això és un projecte a mitjà i llarg termini. Sap on està. Hem fet un canvi respecte a l’any passat. Som més competitius i podem guanyar títols. Ell ha vist que ho hem intentat i que podríem haver-nos classificat. S’ha de concentrar, com tots, en altres títols”.

Dembélé

“Està molt bé i amb bones sensacions. No està al 100%, però sí relativament a prop de tornar amb el grup. No el forçarem, les seves sensacions faran que torni més tard o més d’hora”.

La celebració de Garnacho a Twitter

“Penso que cal tenir empatia. Pots estar content, però respectant l’afició i l’equip contrari. Crec que s’ha de celebrar amb els companys i no fer celebracions que puguin semblar una provocació. Amb alegria, però respectant. Penso que això falta moltes vegades, però a cadascú li surt com li surt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)