Barça

Oportunitat perduda

El Barça podia donar un cop de puny sobre la taula si feia els deures a Almeria. Una victòria deixava el Madrid a deu punts després de l’empat dels blancs contra l’Atlético, però els blaugrana han deixat escapar l’oportunitat en un partit molt dolent que ha significat la segona derrota en la lliga (1-0).

El Barça semblava que encara estigués en la segona meitat d’Old Trafford i ha sortit adormit i ensopit al camp de l’Almeria. L’equip ha protagonitzat un primer temps pobre, ple d’imprecisions i lentitud en el joc. Els de Xavi han quedat neutralitzats davant el joc directe de l’Almeria i quan recuperaven la pilota se la treien de sobre, abusant també de passades en profunditat que es perdien a camp contrari. Els locals, necessitats de punts, també han afavorit a la lentitud del joc, perdent temps a cada acció. Tot i això, el Barça no carburava i Xavi ha cridat l’atenció a tots els seus futbolistes demanant més intensitat, ganes i velocitat. Massa tard. L’Almeria s’ha avançat en el marcador abans de la mitja hora amb un gol d’El Bilal Touré, que ha guanyat l’esquena a Christensen i ha afusellat Ter Stegen dins l’àrea (24’). Just després, Baptistao ha fregat el segon, però el porter blaugrana ha posat un bon peu (27’). El Barça no ha estat capaç de xutar entre els tres pals en tota la primera part. Només Sergi Roberto ha rematat de cap molt desviat encara amb 0-0 en l’electrònic, però el conjunt culer no ha inquietat Fernando i cap de les centrades ha trobat rematador.

Xavi ha mogut la banqueta al descans, substituint a Kessie i fent entrar Raphinha. El tècnic i Gavi han vist targeta groga per protestar i no hi seran el pròxim diumenge contra el València. Tot i això, el Barça ha continuat igual d’espès i sense idees. L’entrada d’Araujo i Marcos Alonso ha fet canviar el sistema i els blaugrana han passat a jugar amb tres defenses. Els de Xavi han avisat en una centrada de Ferran que ningú ha rematat i ha sortit fora per poc (72’). En el tram final han entrat Pablo Torre i Alarcón per intentar sacsejar el flanc ofensiu. Precisament Alarcón ha estat l’autor del primer xut a porteria del Barça, però Fernando ha blocat fàcilment (82’). La més clara l’ha tingut Araujo, ja ubicat com a davanter, en un remat de cap que ha sortit llepant el pal (86’). Els blaugrana, desesperats i bolcats, han llançat pilotes a l’àrea, però el gol no ha arribat.

Amb aquesta derrota, el Madrid se situa a set punts del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)