Barça

Xavi: “Hem fet el pitjor partit de la temporada”

El tècnic del Barça ha atès els mitjans després de perdre a casa de l’Almeria per 1 a 0. Aquestes han estat les seves reaccions:

Derrota que fa mal
“Estic molt cabrejat perquè crec que hem fet el pitjor partit de la temporada. A la primera part, sobretot, ens ha faltat circulació, intensitat, ritme i avui era un dia en què no podíem fallar. No hem mostrat passió per guanyar el partit, i hem anat a remolc. Ells s’han defensat molt bé, han perdut temps, han jugat amb el resultat i a nosaltres ens ha costat. Ha estat un partit difícil, però seguim en la carrera, seguim líders a 7 punts”.
Cansament o confiança?
“Hem notat la fatiga del viatge, per això hem fet diverses rotacions. Hem canviat molts jugadors perquè portem molts partits i d’allà ha vingut el cansament. De totes maneres, s’ha perdut una oportunitat d’or, i això que ho havíem parlat abans al vestidor, però cal seguir. Un dia dolent per a nosaltres”.
Esquemes diferents
“Ho hem intentat tot. Ens l’hem jugat inclús amb Araujo posant-lo a dalt, centrant a banda, entrant de segona línia amb Gavi, buscant a Lewandowksi amb futbol més associatiu per dins, però ells han defensat molt bé. Hem tingut ocasions amb centres, però no clares”.
Recanvis de primera
“Estan preparats els joves. Pablo Torre està entrenant molt bé i Alarcón te condicions de jugar al primer equip del Barça. Els hi tinc confiança i són opcions per treure’n profit”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)