Barça

Alèxia Putellas revalida el premi The Best

No hi ha hagut sorpreses i Alèxia Putellas ha tornar a endur-se el The Best. La capitana del Barça ha sumat un nou guardó individual a la seva col·lecció, després d’haver guanyat la Pilota d’Or el passat mes d’octubre. De fet, la migcampista de Mollet del Vallès fa història en convertir-se en la primera jugadora que guanya el premi i, a més, en dues edicions consecutives, tal com va passar amb la Pilota d’Or.

Alèxia s’ha imposat a Beth Mead, de l’Arsenal i campiona de l’Eurocopa amb Anglaterra, i a Alex Morgan, del San Diego Wave. El The Best femení recollia el rendiment de les futbolistes des de l’agost del 2021 i fins el final del campionat d’Europa del passat estiu, una competició que la blaugrana es va perdre a última hora per la greu lesió al genoll que la manté fora dels terrenys de joc actualment. Tot i això, el jurat ha valorat el gran rendiment de la catalana amb el Barça, amb qui va guanyar tres títols (supercopa, copa i lliga) i va arribar a la final de la Champions. A més, els registres golejadors d’Alèxia, autora de 34 gols amb l’equip blaugrana, la van convertir en una jugadora determinant al llarg del curs.

“Gràcies al jurat, a la meva família, a les companyes i al club, però sobretot a la gent que cada dia ha estat al meu costat. Gràcies a ells soc qui soc ara”, ha dit Alèxia en el seu discurs. “Per a la gent que té un somni, espero que amb això quedi reflectit que si somies fort i treballes, pots aconseguir-ho. El més important és gaudir del camí”, ha conclòs la capitana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)