Barça

Tebas: “No crec que el Barça hagi comprat àrbitres”

Javier Tebas ha participat aquesta tarda en un fòrum organitzat per La Vanguardia i ha tornat a donar la seva opinió arran del cas Negreira. “Crec que el Barça no ha comprat els àrbitres, però sí que va pagar Negreira quan era vicepresident dels àrbitres. I això és un fet” ha assegurat. “No dic que han comprat àrbitres, però han pagat el vicepresident del Comitè tècnic d’Àrbitres (CTA). Seria una conducta greu a l’àmbit esportiu. En competicions europees no hi ha prescripció. La UEFA pot intervenir en assumptes nacionals sempre que la teva competició nacional no pugui lluitar contra un delicte”, ha afegit el president de la patronal. “Tenim la crisi institucional més gran de la història de LaLiga. El mal reputacional del Barça i LaLiga és brutal. És una situació molt desagradable”, ha indicat. “El Barça és un dels clubs més importants de LaLiga, però amagar-se no és la solució. No podem anar de víctimes, perquè aquest delicte no és normal. Hi ha uns fets, i caldrà donar unes explicacions”, ha manifestat Tebas que ha justificat que la Liga es personi en la causa. “LaLiga ha estat sempre en totes les acusacions, personant-se i enviant un missatge molt clar a tothom. No podem diferenciar segons la mida del club. Cal arribar al fons de la qüestió i que es donin explicacions”, ha dit.

Tebas també ha parlat del fair-play del Barça i ha assegurat que no parla amb Joan Laporta des de novembre. “Si el Barça té problemes amb el fair play som coresponsables. No tinc mania al Barça. Amb Bartomeu existien límits salarials. El Barça estava en els màxims, però es passaven. El Reial Madrid no es gasta tot, tenia coixí perquè cada any tenia 25 milions de beneficis.El Barça, no i també el va penalitzar l’anticipació d’amortitzacions perquè el va perjudicar el límit salarial”, ha argumentat Tebas que s’ha referit a la inscripció de Gavi. “Té un salari que, a partir del novembre no es pot inscriure perquè el Barça està passat de 200 milions. No ens podem saltar les normes de control. El Barça té una solució i és venir amb un pla de tresoreria per fitxar. Ja no hi ha palanques . O, si n’hi ha, no poden utilitzar-les”, ha expressat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)