Barça

Laporta: “La història del Barça no s’embruta”

El president del Barça, Joan Laporta, ha aprofitat l’Assemblea General Ordinària que s’està celebrant aquest matí, per tornar a reivindicar la innocència del club en el cas Negreira. “La història del Barça no s’embruta. M’estic imaginant a l’atac més ferotge a la imatge i a la reputació del club. M’estic referint al cas Negreira. Aquesta campanya de desprestigi sense precedents no l’hem de permetre”, ha arrencat el màxim mandatari de l’entitat. “Per molt que busquin, remenin, especulin i difamin, no trobaran res. No hem fet res del que se’ns acusa. Vostès saben que hi havia uns serveis tècnics arbitrals que es pagaven amb factures i amb transferències que quedaven registrades a la comptabilitat i estaven auditades. Estem aportant proves. Ells, però, pensen que tot va ser per pagar àrbitres i treure’n profit, però no ho estan provant. Els fets s’han de provar i ho hem fet. Ells no perquè no poden”, ha dit,

Laporta també ha reiterat l’existència d’un madridisme sociològic que pretén perjudicar el club. “El cas Negreira ha estat aprofitat per alguns que pretenen perjudicar el Barça i la seva reputació. No els agrada que el Barça sigui més que un club? Segur. Quan has d’anar molt a Madrid per feina, t’adones que hi ha un madridisme sociològic a cada centre de poder de la capital. És molt evident. Ja sigui en el poder polític, financer, mediàtic o esportiu. Mirin qui dirigeix els organismes de poder de tots els esports. En la primera etapa ja vam competir contra ell i vam guanyar. Va ser una etapa gloriosa i aquest madridisme sociològic no ho va passar bé. Imagineu-vos com se senten quan veuen que passen els anys i hi ha un nou Barça que va millor. Per això ens ataquen. Veuen que el president és el mateix i que l’entrenador és el que en aquells moments era el millor migcampista del món. Aquest madridisme veu que la base torna a treure jugadors. Fan paral·lelismes. És evident que són els promotors d’aquesta trama que s’ha perpetrat per tal de desestabilitzar-nos, controlar-nos i amb la intenció d’apropiar-se del club. I si de passada destrueixen un dels trets diferencials de Catalunya, també. Guanyarem el procediment judicial. El club, més d’hora que tard, sortirà absolt i repetirem el millor Barça de la història. Que ho tinguin clar”, ha afirmat.

Laporta ha acabat el discurs llançant un missatge d’unitat de tot el barcelonisme. “La recuperació del Futbol Club Barcelona s’està assolint perquè ens hem mantingut units davant els que ens volen perjudicar i és la millor manera de fer front al futur. Serem més i més forts. El Barça només ens té a nosaltres, als barcelonistes. No tenim ni volem tenir un estat poderós al darrere ni uns milionaris que ens controlin el club. La nostra força és la nostra identitat, la nostra història i el nostre model de propietat. I, sobretot, també les nostres essències fundacionals. Ha estat un èxit col·lectiu. Quan més intensa és la lluita, més ens estimem el club. Moltes gràcies i visca el Barça”. El president, visiblement emocionat, ha rebut l’ovació de tots els assistents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)