El Barça atropella el Granada al Johan Cruyff (6-1)

El Barça continua intractable. Aquesta tarda les de Jonatan Giráldez s’han imposat amb contundència al recent ascendit Granada (6-1) amb gols de Patri Guijarro, Ona Batlle, Salma Paralluelo, Mariona i un doblet d’Oshoala. Amb aquest resultat, les culers marxen a l’aturada de seleccions amb un ple de victòries i liderant la classificació.

Des del primer instant, el Barça ha estat el clar dominador, monopolitzant la pilota i arribant amb certa facilitat a l’àrea rival. De fet, en el primer minut de joc Mapi León ha disposat de la primera ocasió amb una rematada des de la frontal que no ha trobat porteria. En la segona que han tingut les de Jonatan Giráldez ja no han perdonat. Patri ha rebut l’esfèrica dins l’àrea i no s’ho ha pensat dos cops per engaltar un xut ajustat al pal que ha anat directe al fons de la xarxa (6’). Amb el marcador en contra, el Granada ha intentat sense èxit sortir amb la pilota controlada, davant una defensa alta i asfixiant. Les blaugranes no deixaven en cap moment que el conjunt andalús sortís del seu propi camp. No ha estat fins el minut 17, quan les de Roger Lamesa han aconseguit finalitzar una jugada i inquietar a les culers. Salma Paralluelo podria haver fet el segon en el minut 22, amb un xut creuat que s’ha estavellat al pal. Sí que ho ha fet Ona Batlle, amb una rematada ajustada des del balcó de l’àrea (29’). Tot i que les culers han continuat arribant amb perill, no han estat tan encertades i s’ha arribat al descans amb aquest 2 a 0 en el marcador.

A la represa, el guió ha estat el mateix, i Salma Paralluelo ha aprofitat una jugada a pilota aturada per fer el tercer (58’). Amb aquest 3 a 0 en l’electrònic, Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí i Mariona han entrat al terreny de joc. La 9 del Barça ha necessitat segons per fer el quart del partit (66’). En els últims compassos, les de Jonatan Giráldez han continuat dominant a plaer, i Oshoala ha tancat la golejada amb un doblet (80’ i 82’). En el 93’, el Granada ha maquillat el marcador amb un gol de Laura Pérez.