Barça

Aitana demana l’oficialitat del català a Europa

La Pilota d’Or participa en la campanya ‘Say yes’ i demana a Finlàndia que accepti la llengua catalana a les institucions europees

  • VÍDEO: El video
  • Aitana Bonmatí i Xavi Hernández FC BARCELONA.

Aitana Bonmatí s’ha adherit a la campanya Say yes de la Plataforma per la Llengua, que reivindica l’oficialitat de la llengua catalana a les institucions europees. En un video, Aitana demana directament al primer ministre de Finlàndia, Petteri Orpo, que accepti la petició feta pel govern espanyol de reconèixer el català com a llengua oficial de la UE. En el vídeo fet públic per Plataforma per la Llengua, la Pilota d’Or explica que el català és la seva llengua, la del Barça, i també la llengua amb què se senten representats molts milions d’europeus, així com que és la 13a més parlada en l’àmbit comunitari.

Finlàndia va ser un dels països que es va mostrar reticent a la reunió de setembre adduint a la necessitat de conèixer “totes les conseqüències” de la mesura.

Trobada amb Xavi

Aitana Bonmatí, que diumenge va oferir la Pilota d’Or a l’afició del Lluís Companys, va mantenir una trobada amb Xavi Hernández, que li va donar l’enhorabona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)