Barça

Festa al Lluís Companys i homenatge a Marta Torrejón

El Barça ha preparat diversos actes festius per al partit de diumenge a l’estadi Olímpic Lluís Companys contra el Madrid, de la lliga F (12h).

Abans del partit, hi haurà una cercavila d’un grup de gegants i bèsties que, sortint del gol sud, faran una desfilada per tot el terreny de joc. A la graderia, es repartiran banderes i hi haurà pluja de samarretes a la graderia, amb regal de la samarreta oficial a dues persones. També es farà una coreografia interpretada per un públic excepcional de més de 100 dones conduïdes per la reconeguda ballarina i coreògrafa catalana Sol Picó. Es farà una lectura del manifest del món de l’esport del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, promogut per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

El cantant i productor català Cristian Quirante Catalán, conegut com a Alizzz, serà l’artista convidat especial al clàssic.

Els 400 partits de Marta

Justament abans de l’inici del partit l’afició podrà celebrar juntament amb la defensa blaugrana Marta Torrejón els seus 400 partits oficials amb el Barça. Torrejón s’ha convertit en la tercera jugadora de la història del Barça en arribar als 400 partits, i en tota una llegenda per al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)