Barça

Ter Stegen es lesiona i torna a Barcelona

No hi ha data FIFA en què el Barça no surti mal parat. Ja és un fet habitual que l’equip hagi de sumar més baixes després que els seus jugadors hagin estat convocats amb les seves seleccions. L’últim blaugrana en caure lesionat ha estat Marc-André ter Stegen, que es trobava concentrat amb Alemanya. “Marc-André ter Stegen es perdrà els dos partits perquè té un mal d’esquena agut” ha anunciat Julian Nagelsmann, tal com recull el periodista Fabrizio Romano en les seves xarxes socials. El seleccionador també ha informat que Ter Stegen viatja demà cap a Barcelona i desitja “que estigui en forma aviat i torni al terreny de joc amb el seu equip”.

El porter es perd els enfrontaments contra Turquia de demà dissabte i contra Àustria, dimarts vinent. Un cop aterri a Barcelona, Ter Stegen se sotmetrà a diverses proves mèdiques per apurar la gravetat d’aquestes molèsties tan intenses. Unes molèsties que ja va començar a sentir ahir dijous i que avui s’han accentuat fins el punt de no poder fer certs exercicis i, per tant, impossibilitat de seguir el ritme dels seus companys. No és la primera vegada que Ter Stegen pateix aquest tipus de dolor, ja que l’estiu de 2014 va estar de baixa un mes per aquest mateix problema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)