Barça

Aitana no s’entrena amb la selecció espanyola

La blaugrana Aitana Bonmatí no ha participat aquest diumenge a l’entrenament de la selecció espanyola per preparar el partit de la Lliga de Nacions contra Suècia el proper dia 5, per trobar-se indisposada, segons ha confirmat la Federació Espanyola de Futbol (FEF).

L’equip que dirigeix Montse Tomé s’ha tornat a exercitar a la Ciutat del Futbol de Las Rozas aquest matí després del matx davant Itàlia divendres passat a Pontevedra (2-3), en què la centrecampista no va jugar la segona part i Espanya va saltar al camp amb deu jugadores perquè, segons la seleccionadora, Bonmatí va informar “tard” que no es trobava disponible.

La jugadora del Barça, guanyadora de la Pilota d’Or, va voler aclarir ahir el que va passar amb un missatge a les xarxes socials, després de la publicació d’informacions sobre un possible enfrontament entre ella i Montse Tomé. “Durant el descans, no em vaig sentir bé i vaig demanar al cos tècnic ser substituïda perquè vaig entendre que el millor per a l’equip era que entrés una altra companya. La situació no té més i l’important és que l’equip va aconseguir la classificació per a la Final a Quatre”, va escriure la guanyadora de la Pilota d’Or.

Sense Bonmatí i després d’exercitar-se al gimnàs, les internacionals van reprendre el treball sobre la gespa amb l’última sessió abans de viatjar a Màlaga, per jugar l’últim partit de la fase de grups de la Lliga de Nacions.

Tot i la derrota davant Itàlia, Espanya està classificada per a la fase final de la competició, gràcies al triomf de Suïssa davant Suècia, i hi buscarà el bitllet per als Jocs Olímpics de París 2024, que asseguraran els finalistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)