Barça

L’1x1 del Barça- Atlético

Per Carles González

IÑAKI PEÑA (90’)
SALVADOR
Inèdit fins al minut 80, va haver d’intervenir, des d’aleshores, amb dues aturades de moltíssim nivell que van salvar l’empat. Primer, va treure una mà boníssima a un xut de falta de Memphis; després, va mantenir-se ferm davant Correa a boca de canó.
CANCELO (90’)
CONNECTAT
Va actuar de lateral esquerre una altra vegada, una posició que li permet compartir banda amb João Félix en atac. Amb el seu compatriota va tornar a connectar i van generar alguna situació d’atac interessant.
ARAUJO (90’)
MUR
Ha de jugar de central i ahir, de nou a l’eix de la defensa, va demostrar per què. I és que defensant a camp obert, situació en què l’equip va haver d’estar la major part del temps, va ser una assegurança, però, després, dins l’àrea, també va treure-ho tot.
KOUNDE (90’)
LATERAL
Tot i que a ell li agrada més jugar de central, la realitat és que de blaugrana on millor ha jugat és de lateral dret. Ahir va tornar a aquesta demarcació i va estar brillant. En defensa va estar sòlid, i en atac, un argument en el carril.
CHRISTENSEN (90’)
SOBRI
No era titular, però les molèsties d’Iñigo Martínez a l’escalfament li van obrir les portes de l’onze i, com gairebé sempre, va complir. Destacat va estar en la passada, en què no es va equivocar mai tant en llarg com en curt.
DE JONG (90’)
METRÒNOM
Bona actuació del neerlandès a la medul·lar en què va mesclar amb Gündogan i Pedri, portant tots tres el ritme del joc. Va estar fenomenal en una acció defensiva, tallant ‘in extremis’ un clar xut de Griezmann dins de l’àrea.
GÜNDOGAN (90’)
GÜNDOGAN
El migcampista va ser ahir aquell futbolista que va meravellar al Manchester City i a qui no s’havia vist amb assiduïtat amb la samarreta blaugrana. Clarivident a la base i punyent, amb interessants passades, a la frontal de l’àrea rival.
PEDRI (89’)
aSCENDENT
Engrescador partit del canari, el millor des del seu retorn de la lesió. Va aconseguir rebre entre línies, va moure l’equip per moments i, arribant als últims metres, va protagonitzar situacions de gol.
RAPHINHA (77’)
GENERADOR
Des de la banda dreta, es va fer un fart de generar ocasions, una d’elles el gol de João Félix, assistint-lo. Va connectar amb Kounde, amb Lewandowski i es va acostar al gol en dues ocasions, una d’elles estavellant la pilota al pal.
LEWANDOWSKI (90’)
FEIXUC
L’ariet polonès està lluny de la seva millor versió. Hauria pogut marcar en cinc ocasions i no ho va fer en cap. Lent, en dues d’elles no va aconseguir finalitzar l’acció, i desafinat, rematant a fora, en les tres restants.
J. FÉLIX (77’)
MOTIVAT
Partidàs del lusità contra el seus excompanys i el seu exentrenador. En tenia ganes i es va notar. Ficadíssim, va demanar pilotes, es va encarar i va generar. La cirereta, un golàs de vaselina que va donar la victòria a l’equip.
FERRAN TORRES (13’)
TREBALLADOR
El valencià va ocupar la zona de João Félix, a l’extrem esquerre, i va aportar treball defensiu i desmarcades de ruptura que no van tenir gaire èxit.
LAMINE YAMAL (13’)
REFRESC
Cames fresques per a l’últim tram de partit a la banda dreta de l’atac blaugrana. Va portar un parell de contraatacs, un d’ells (un 3 contra 1) molt mal resolt.
FERMÍN LÓPEZ (1’)
aIRE
El migcampista va entrar per donar oxigen en el temps afegit a la medul·lar en el lloc de Pedri. Poc temps, però en va tenir prou per incidir prop de l’àrea rival.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)