Barça

“Ens hem d’exigir jugar així sempre”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Setmana revitalitzant per al Barça i per a Xavi Hernández. El tècnic blaugrana es va mostrar molt satisfet amb el joc i la victòria de l’equip. “Els jugadors han fet un pas endavant, s’ho han cregut. Va anar molt bé classificar-se i guanyar contra el Porto. Hem fet un gran partit de futbol i n’estic molt satisfet. Ens hem retrobat amb el joc. Tant de bo trobem la constància necessària per fer aquest tipus de partit sempre”, va dir Xavi, que va reconèixer que el d’ahir va ser el partit més complet del curs. “Hem vist potser el millor partit de la temporada. Ha estat complet, diria jo. És un senyal que l’equip s’envalenteix en els moments grans, i això és positiu. Ho podem fer i ho hem de fer en cada partit. Som al Barça i ens hem d’exigir això, jugar així sempre”, va dir el tècnic, que va marxar amb “una molt bona sensació”.

Xavi també va elogiar João Félix, gran protagonista del partit. “Marca diferències un altre cop. S’ha buidat. Me n’alegro molt per ell. És un João Félix feliç amb nosaltres. Li he dit que estigués tranquil, perquè aquesta motivació extra a vegades t’accelera i et passes de la ratlla, però ha fet un partit molt intel·ligent”, va afirmar el terrassenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)