Barça

Irene Paredes torna lesionada de la concentració amb la selecció espanyola

Irene Paredes ha tornat de la concentració de la selecció espanyola amb una lesió muscular al recte anterior de la cuixa dreta i no podrà disputar els propers partits amb el conjunt blaugrana. Segurament, es perdrà tot el que queda d’any.

Una situació que encara tensa més les relacions entre el Barça i la RFEF. La central no havia jugat els últims quatre partits amb el conjunt blaugrana per culpa d’una amigdalitis, però tot i així la federació espanyola va decidir convocar a la defensa i a Alexia Putellas, amb molèsties al genoll operat, per jugar els dos partits de la Nations League contra Itàlia i Suècia. La capitana culer va tornar a Barcelona, però Paredes va continuar a la concentració. Des del Barça es va intentar convèncer als serveis mèdics de la selecció que Paredes no estava en òptimes condicions per jugar, però sense èxit. La central blaugrana va disputar els primers 68 minuts en la derrota contra Itàlia (2-3) i ja no va jugar l’últim partit intranscendent davant Suècia. Un contratemps important per a Jonatan Giráldez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)