Barça

L’1x1 del Barça contra el Girona

Per Clara Rodergas

IÑAKI PEÑA (90’)
impotent
No va poder fer absolutament res en els quatre gols del Girona. De fet, l’alacantí va evitar que la golejada fos més gran amb una gran mà a Miguel amb 1-1 i amb una aturada amb la cara a xut de Savinho en el tram final.
kounde (90’)
irregular
De nou al lateral, enfrontant-se amb Savinho. El va poder controlar en la primera part, però va patir més en la segona. No va arribar a temps per guanyar el duel amb Valery en el tercer gol gironí i va acabar despistat i desconnectat.
araujo (90’)
exigit
Va començar amb la màscara, però se la va treure. Li devia molestar, però no tant com el va molestar Dovbyk. L’uruguaià va patir amb ell, un autèntic armari. Va perdre el duel amb el seu compatriota, Stuani, en l’acció del 2-3.
christensen (65’)
descentrat
El danès havia entrenat poc durant la setmana per la seva paternitat, però era l’únic central que quedava. Va aparèixer en la fotografia del 0-1 en perdre de vista Tsygankov, a qui seguia constantment. Va acabar substituït.
cancelo (90’)
desconnectat
Partit per oblidar del portuguès. Va estar tou en moltes accions, i va ser superat fàcilment. No va seguir Valery en el 2-3 i també va perdre de vista Stuani en el quart. En atac, només va protagonitzar un xut que Gazzaniga va treure.
de jong (90’)
tímid
Li va faltar atreviment en atac quan trobava espais pel mig. Quan va xutar, Gazzaniga li va treure la rematada. No va ser el millor partit de De Jong, enfonsat en l’acció de Miguel Gutiérrez i deixant espai al lateral madrileny.
pedri (80’)
decreixent
El canari va anar apagant-se a mesura que va anar avançant el partit. Va iniciar-se com a líder del mig, posant pausa quan calia i trobant socis per dins, però va acabar fos i frustrat com tot el Barça. Va ser substituït.
gündogan (90’)
insistent
En la segona meitat va posar-se l’equip a l’esquena, apareixent per dins i protagonitzant moltes arribades de segona línia. Entre Gazzaniga i la mala punteria, no marcava, però ho va acabar fent per posar una emoció al duel.
raphinha (65’)
pla
Va tenir més protagonisme en defensa que en atac, ubicat en una zona on s’ajuntaven Savinho, Miguel i Blind. Tasca difícil. No va seguir el lateral madrileny en l’acció de l’1-2. En atac, va fer alguna rematada tímida.
lewandowski (90’)
estèril
Semblava que l’equip el tornava a trobar, sobretot quan va fer l’important gol de l’empat a la sortida d’un córner, però va anar intervenint cada cop menys. Va tenir el 3-3 al final, però va rematar amb l’espatlla.
joão félix (65’)
desaparegut
La irregularitat del portuguès. Va tornar aquell João que pren males decisions. Va participar poc, però quan la va rebre va estar massa egoista i gens incisiu. Va ser substituït de forma justa. El Barça necessita la seva versió bona.
Balde (25’)
erràtic
Va sortir per fer de central, però amb molta llibertat en atac, apareixent per moltes zones. No va estar fi en els controls i les conduccions.
ferran (25’)
atrevit
Va entrar amb bona actitud, millor que la de João Félix, provant d’encarar els defenses. Va assistir bé Gündogan en el 2-3.
lamine (25’)
recurs
Va penjar pilotes sense sort, però va trobar Ferran en l’acció del 2-3. Tou en el 2-4 del Girona.
fermín (10’)
ànima
Era difícil trobar èxit en atac davant la precipitació i el desordre de tot l’equip. Ho va provar de xilena.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció