Barça

Xavi dona descans als jugadors importants per al partit a Anvers

El Barça anuncia la convocatòria per al partit de dimecres a Bèlgica (21h)

El Barça no té temps per a lamentar-se després de la desfeta a Montjuïc davant el Girona (2-4) i ja pensa en el duel de Champions League davant l’Anvers. Un enfrontament, això sí, previsiblement de pur tràmit, tenint en compte que l’equip culer té la primera plaça de grup virtualment assegurada.

El club blaugrana ha anunciat aquesta tarda la convocatòria per a la visita al conjunt belga, que presenta algunes novetats, i és que Xavi ha optat per donar descans a jugadors importants com Araújo, Frenkie de Jong, Lewandowski i Gündogan.

D’altra banda, el tècnic egarenc continua sense poder comptar per lesió amb Gavi, Ter Stegen, Íñigo Martínez i Marcos Alonso. El defensa madrileny no s’ha pogut recuperar a temps de les seves molèsties a l’espatlla.

També viatgen a Bèlgica un bon grapat de joves del planter: Astralaga, Kochen, Alarcón, Marc Casadó, Aleix Garrido, Marc Guiu i Héctor Fort han estat els escollits per completar la llista.

L’expedició catalana viatjarà dimarts per preparar un partit que es disputarà dimecres (21h) i en el que es preveu que Xavi opti per fer diverses rotacions i repartir minuts entre alguns dels menys habituals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.