Barça

La supercopa femenina es jugarà a Butarque

L’estadi del Leganés, amb capacitat per uns 12.500 espectadors, serà la seu de la competició que es disputarà entre el 16 i 20 de gener

La Federació Espanyola de Futbol ha fet oficial aquest migdia que l’estadi de Butarque de Leganés serà la seu de la supercopa femenina, que es disputarà entre el 16 i el 20 de gener del 2024, després d’arribar a un acord amb l’ajuntament. El dimarts 16 de gener es disputarà la primera semifinal, que enfrontarà l’Atlético amb el Llevant, mentre que el plat fort serà la semifinal del dimecres 17 de gener entre el Madrid i el Barça, que buscarà revalidar el títol aconseguit la temporada passada. El dissabte 17 de gener, en un horari encara pendent de confirmar, es disputarà la final.

L’estadi de Butarque, amb una capacitat per uns 12.500 espectadors, ja va ser la seu de la final a quatre en la passada edició de la copa que va guanyar l’Atlético aprofitant l’eliminació de les blaugrana per alineació indeguda en els vuitens de final. A més, en aquest estadi el Barça ja va aixecar el títol de copa la temporada 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)