Barça

“El Barça era l’única opció”

Somni complert. Vitor Roque està complint el desig que tenia des de feia temps: jugar al Barça, que considera el millor club del món. El brasiler ve amb la il·lusió de guanyar tants títols com sigui possible, sobretot la Champions

En espera d’escoltar-lo en la seva presentació oficial, prevista per al dia 3 de gener, Vitor Roque ja ha descrit les seves sensacions en aquests primers dies com a blaugrana. En una entrevista als mitjans del club, el brasiler es mostra feliç: “És un somni fet realitat. Tinc ganes d’aprendre i de gaudir. M’he preparat per arribar bé a Barcelona. El Barça és un club fantàstic, perfecte. Aquí l’única cosa que serveix és guanyar, guanyar i guanyar”, explica. Amb 18 anys fa el salt a un gran club. Sorprès? Sí. “No m’ho creia al principi. Després es va posar la cosa seriosa i vaig parlar amb el meu pare. Quan es va confirmar, em va fer molt feliç. El Barça era l’única opció”, admet. “És el millor club del món i sempre ha estat el meu somni jugar aquí. Per aquest equip també han passat grans ídols com Romário i Neymar, que van marcar la història i que m’han marcat a mi, com Ronaldo i Ronaldinho. Serà un plaer defensar aquesta samarreta”, diu.

Vitor Roque, que té “moltes ganes” de jugar amb Lewandowski i Raphinha, va tenir paraules d’agraïment per a Xavi Hernández i Deco. “No em parlaven només com a tècnics, també com a amics. Sempre s’han mostrat disposats a ajudar”, assenyala.

El davanter es defineix com un “batallador que no dona cap pilota per perduda”, a més de considerar-se una persona “tranquil·la”. Aquesta tranquil·litat l’ajuda. “Pressió pel fet de jugar al Barça? Procuro no pensar-hi gaire i no capficar-m’hi. Vull ajudar el club en tot el que pugui per guanyar tots els títols possibles.” Entre els quals, el més gros: la Champions League. Vitor Roque somia a aixecar-la algun dia com a culer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)