Barça

El Barça demandarà Libero per impagament

Jutjats. El club portarà Libero Football Finance AG a judici per no haver-li abonat els 40 milions d’euros corresponents a la compra del 10% del Barça Vision

El Barça ha decidit passar a l’acció i demandar Libero Football Finance AG per no haver-li abonat els 40 milions d’euros corresponents a la compra del 10% del Barça Vision, operació vehiculada a través de la societat Bridgeburg Invest que finalment no s’ha produït, segons una informació avançada per EFE.

El Barça havia ampliat el termini perquè Libero pagués aquests 40 milions, previst inicialment per al mes d’agost passat, fins al 31 de desembre del 2023. Tot i això, el pagament no s’ha produït i el club ha posat en marxa les accions legals corresponents per reclamar-lo, alhora que ha començat a activar les alternatives per trobar un comprador d’aquell 10% de Barça Vision que ocupi la posició del fons d’inversió alemany.

Inicialment, el FC Barcelona va vendre el 49% de Barça Vision, empresa encarregada de la creació, la producció i la comercialització de tota l’oferta audiovisual del club, a Orpheus Media i Socios.com, a canvi de 200 milions d’euros.

L’estiu passat, entre Libero i NIPA van recomprar el 29,5% d’aquest 49%, per desbloquejar l’operació i reactivar aquesta palanca, però el primer no s’ha fet càrrec dels 40 milions que li corresponia abonar en l’adquisició, per la qual cosa l’assumpte acabarà als tribunals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)