Barça

La visita del femení als infants a diversos hospitals i centres de menors tutelats

Les jugadores del primer equip de futbol femení del FC Barcelona han visitat diversos hospitals infantils de l’àrea de Barcelona i, tal com van fer l’any passat, també diversos centres de menors tutelats per la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una acció solidària que cada any organitza la Fundació FC Barcelona durant les festes nadalenques dins del seu programa de Benestar Emocional.

La comitiva blaugrana, encapçalada per la vicepresidenta de l’Àrea Institucional, Elena Fort, i pel vicepresident de l’Àrea Econòmica, Eduard Romeu, així com diversos membres de la directiva i del Patronat de la Fundació, ha sortit des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper distribuïda en diversos autocars per dirigir-se als diferents hospitals i centres de menors.

Com ja va passar el 2023, aquest any les jugadores també han visitat diversos centres de menors tutelats per la Direcció General de l’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de centres que ofereixen residència temporal a menors de zero a divuit anys en situació de risc social (centres d’acollida) i infants i joves retirats del nucli familiar perquè no veuen cobertes les seves necessitats educatives (Centres Residencials d’Acció Educativa-CRAE).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)