Barça

“Hem de posar-hi els cinc sentits”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández no se’n refia ni un pèl, del Barbastre. Tampoc l’equip que orienta està en un moment gaire fiable per anar amb confiances realment. “Hi hem d’anar amb els cinc sentits”, va repetir en diverses ocasions ahir durant la roda de premsa prèvia a l’enfrontament de copa. “Tenim molt poc a guanyar-hi i molt a perdre-hi. Ells el viuran com el partit de la seva vida i serà complicat”, va advertir el tècnic. “Hem de respectar el rival. Si pensem que serà fàcil, ens equivocarem. El Barbastre té coratge, agressivitat, moltes coses bones. Ha eliminat l’Almeria, que és un conjunt de primera divisió. No serà fàcil; un error ens pot deixar fora de la competició”, va dir. “És un dia per no buscar excuses enlloc. Hem de demostrar que som millors”, va insistir l’entrenador, que va deixar clar quin objectiu té en la copa: “L’objectiu és arribar a la final i guanyar-la, és un títol.”

El mercat

Xavi també va parlar del mercat d’hivern, en què el Barça ja ha incorporat Vitor Roque i la idea és fitxar un migcampista tot i les dificultats. “Ara mateix no podem incorporar ningú més per la qüestió del fair play”, va indicar. “Amb la lesió de Gavi, crec que seria molt bo un fitxatge al mig del camp, però ja veurem. Estem en contacte permanent amb Joan Laporta, Deco, Rafa Yuste i tota l’àrea de futbol. Hi estem treballant per veure què hi podem fer”, va asseverar.

LA PRÈVIA

Tenim molt poc a guanyar-hi i molt a perdre-hi. Ells el viuran com el partit de la seva vida i serà complicat
Hem de respectar el rival. Si pensem que serà fàcil, ens equivocarem. El Barbastre ha eliminat l’Almeria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)