Barça

Xavi: “Serà molt difícil guanyar aquesta lliga”

Xavi Hernández ha passat per la sala de premsa després de la victòria (2-4) del Barça al camp del Betis. Les seves declaracions més destacades:

El partit

“És culpa nostra el què ens està passant. Partit controladíssim fins al 0-2 i encaixem amb molta facilitat. El que més em preocupa és la nostra àrea. Crec que és un dels millors partits de la temporada. Ens hem retrobat amb el joc, còmodes amb la pilota i sense. Hem sotmès i dominat a un Betis que aquí ningú l’havia guanyat. Aquests errors ens fan veure’ns amb un 2-2 i em sembla injust. Després l’equip reaccions i acaba guanyant un partit que haviem d’haver guanyat abans”

La reacció

“Hi ha un contrari que juga a casa. L’equip és una família. Estem units i hem tret un partit que se’ns ha complicat. El clic que demanàvem, és un partit molt important és un dels millors partits de la temporada. Hem fet un pas endavant. Estic molt content”

El canvi Lewandowski i Vitor Roque

“Penso en el què necessita l’equip. Necessitàvem un 9 que anés a l’espai i Vitor Roque té aquesta qualitat. Ha estat un canvi per millorar l’equip. Robert seguirà sent molt important per nosaltres”

La polèmica Real Madrid- Almeria

“Ho he vist. Em quedo amb les paraules de Garitano i una reflexió que ha fet Alfredo Relaño, un molt bon periodista. Si parlem ens sancionen, però ho ha vist tothom. Serà molt difícil guanyar aquesta lliga. Ja ho vaig dir a Getafe. Hi havia coses que no em quadraven... a continuar treballant. Queden 18 partit i fins on ens arribi però hi ha coses que no controlem. Ho ha visit tothom”.

Les decisions arbitrals marquen una temporada

“Recordo el penal a Getafe; el penal clamorós a Raphinha al camp del Rayo; el gol de Joao Félix a Granada... portariem sis punts més. Son situacions de les que no es parla i que ens surten sempre creu”.

L’empat del Betis

“Pensava en positiu. Que havíem de tornar a fer el què havíem fet. Hem tornat a la calma, el control i hem guanyat un partit molt merescut i dels millors de la temporada”

Pau Cubarsí

“El veig preparat. Era un dia per filtrar passades i ho ha fet. Ha jugat amb molta personalitat, no ha perdut pilotes i les ha jugat amb sentit, cap a endavant i amb jerarquia. No se si es la primera vegada a la història que un equip juga amb nens de 16 anys. Té mèrit. Estem construint. Hem d’aprofitar aquesta generació de futbolistes. Lamine també és un talent que marca diferències”.

Victòria necessària

“Ens pot donar ales, confiança i moral. Però crec que era un partit per no patir tant. Hem de millorar en aquest aspecte. Hem regalat dos gols. Hem de ser més contundents”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)